Søndag 24. juni kl 19.00 inviterer Misjonskirken til «Sommerkveld i Misjonskirken». Pastor Thomas Aas Pedersen taler, det blir lovsang og tid til fellesskap. Enkel kirkekaffe. Alle er hjertelig velkommen!

Søndag 17. juni er vi klar for sommerfesten 2018. Denne markeres med gudstjeneste for alle generasjoner i Misjonskirken kl 11.00. Etter gudstjenesten blir det salg av hamburgere, det blir lek og aktiviteter. Alle er hjertelig velkommen!

Velkommen til Gudstjeneste søndag 10.juni kl 11. Steve Game vil tale om Nåde og når livet går i stykker. Vi får lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og tid til fellesskap. Du er hjertelig velkommen!

Hjertelig Velkommen til Gudstjeneste søndag 3.juni kl 11. Pastor Thorleif Bruseland taler om Tilgivelse og når livet går i stykker. Vi får være med i lovsang og nattverd, og det blir søndagsskole for barna. Etter Gudstjenesten blir det kirkekaffe og tid til fellesskap. Du er velkommen!

Søndag kl 11.00 er det felles gudstjeneste på torvet. Vi deltar i fellesgudstjenesten på Jærdagen. Det blir tale ved pastor Thomas Aas Pedersen, sang ved Lye Barnegospel, felles lovsangsteam, kirkekaffe med bakst og saft. Alle er hjertelig velkommen.

Velkommen til Pinse i Misjonskirken lørdag 19. mai kl 19.00 og søndag 20. mai kl 11.00. Taler denne helgen blir Truls Åkerlund, som blant annet er forfatter av bøkene «Gud i kirkeasyl» og «Feil fortelling fortalt». Sett av pinsedagene og få dette med deg! Alle er hjertelig velkommen!

Velkommen til Nasjonalfest i Misjonskirken 17. mai kl 18.00. Det blir lek og moro, andakt og sang, kaffe og servering. Alle er hjertelig velkommen! (PS. I forbindelse med 17. mai vil vi som vanlig utfordre menighetens folk til å ta med seg mat til felles servering.)

Søndag 13. mai kl 11.00 Gudstjeneste. Pastor Thomas Aas Pedersen taler videre i serien om Nehemja. Hvordan forandre din verden på 52 dager, med temaet Å fullføre skikkelig. Startteamet for menighetsplantingen på Varhaug blir presentert i gudstjenesten. Det blir lovsang, søndagsskole og kirkekaffe. Alle er hjertelig velkommen

Torsdag 10. mai kl 19.00 får vi besøk av Bjørg og Ingar Åkerlund. De forteller fra deres arbeid i Manila gjennom 4P for People. Det blir lovsang, kirkekaffe og tid til godt fellesskap. Alle er hjertelig velkommen.

Velkommen til Gudstjeneste søndag 6.mai kl 11. Pastor Thorleif Bruseland taler videre i serien «Forandre din verden på 52 dager» med dagens tema «Hvordan håndtere motstand?» Det blir lovsang, søndagsskole, nattverd, kirkekaffe og tid til fellesskap. Du er hjertelig velkommen!

Velkommen til Konfirmasjonsgudstjeneste Søndag 29.april kl 11. Kom og bli med å feire og heie konfirmanten vår Mattias Oliver Game frem. Det blir lovsang, tale, søndagsskole og kirkekaffe med tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen!

Velkommen til Gudstjeneste Søndag 22.april kl 11. Pastor Thorleif Bruseland taler videre i historien om Nehemja og med dagens tema «Lederen i deg!» Det blir lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og tid til fellesskap. Du er hjertelig velkommen!

Velkommen til Gudstjeneste søndag 15. april kl 11. Pastor Thomas Aas Pedersen starter ny taleserie utfra boken Nehemja i Bibelen: «Forandre din verden på 52 dager». Det blir lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkomne!

Søndag 8.april kl 11 er vi igjen klare til Gudstjeneste. Pastor Thorleif Bruseland taler over temaet «Brant ikke hjertet i oss?». Det blir lovsang, søndagsskole og kirkekaffe med tid til fellesskap. Du er hjertelig velkommen!

1. påskedag kl 11.00 Påskedagsgudstjeneste. Misjonskirken ønsker velkommen til «Påske i Misjonskirken». Pastor Thomas Aas Pedersen har andakten, det blir sang, skriftlesning, lovsang, konkurranse og kirkekaffe. Velkommen til en gudstjeneste for alle generasjoner.

Skjærtorsdag kl 18.00 Skjærtorsdagsfeiring. Misjonskirken ønsker velkommen til «Påske i Misjonskirken». Denne kvelden har pastor Thorleif Bruseland har andakt, det blir lovsang, nattverd, skriftlesning og kveldsmat. Velkommen til en skjærtorsdagsfeiring for alle generasjoner!

Velkommen til Familiegudstjeneste Palmesøndag 25.mars kl 11. «Dansegruppe» vil danse for oss, det blir lovsang, andakt ved Elisabeth L. Dahle. kirkekaffe og tid til fellesskap. Du er hjertelig velkommen!

Søndag 18. mars kl 11.00 ønsker vi velkommen til den første samlingen med «Påske i Misjonskirken». Denne søndagen får vi besøk av Ellen Merethe Drønen, Barnekoret KorBra synger, det blir lovsang, konkurranse og kirkekaffe. Kort sagt en gudstjeneste for hele familien. Velkommen til ei flott førpåskesamling i Misjonskirken.

Søndag 11. mars kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til gospelgudstjeneste. Vi har besøk av Ansgar Gospel Choir fra Ansgarskolen i Kristiansand. Koret har et uttrykk som preges av gospelmusikken i de sorte kirkene i USA´s sørstater. Det blir også søndagsskole, lovsang, tale, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Velkommen til en uforglemmelig gudstjeneste

Søndag 4. mars kl 11.00 er du hjertelig velkommen til gudstjeneste. Pastor Thorleif Bruseland avslutter taleserien røtter med temaet: «Se opp – ikke ned». Det blir lovsang, søndagsskole, nattverd, kirkekaffe og tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen.