Søndag 21. november kl 11.00 Har Misjonskirken gleden av å ønske velkommen til Mestermøte, en gudstjeneste for alle generasjoner. Det bli konkurranse, sang, lovsang, andakt og kirkekaffe. Du er hjertelig velkommen!

Søndag 14. oktober kl 11.00: Misjonskirken ønsker velkommen til gudstjeneste med temaet «Lev raust». Pastor Thorleif Bruseland taler den andre og siste talen i denne taleserien. Det blir lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og god tid til felleskap. Alle er hjertelig velkommen.

Søndag 7. oktober kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til gudstjeneste med temaet «Lav raust». Pastor Thomas Aas Pedersen taler. Det blir lovsang, nattverd, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Vi viser en film for barna i forbindelse med talen. Alle er hjertelig velkommen!

Magnar Helland har sagt opp sin stilling i Misjonskirken Bryne. – Han blir pastor i Bedehuskirken på Bryne. Bedehuskirken får en flott pastor og vi anbefaler Magnar til tjeneste. For oss i Misjonskirken mister vi en dyktig medarbeider, som vi gjerne skulle hatt med oss videre. Vi har vært velsignet med å ha Magnar og…

Søndag 30 september kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til «Mestermøte» – en gudstjeneste for alle generasjoner. X-Mission og dansegruppen deltar fra menighetens barne- og betweensarbeid. Det blir lovsang, andakt, film og konkurranse. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe og salg av pølser i brød. Temaet denne søndagen er «Grunnfjell – La det være Jesus!» Alle er…

Søndag 23. september kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til gudstjeneste med temaet: «Uendelig kjærlighet – La det være Jesus!» Pastor Thorleif Bruseland taler, det blir lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen!

Søndag 16. september kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til gudstjeneste med temaet «La det være Jesus: Fred» Pastor Thomas Aas Pedersen taler, det blir lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen

Søndag 9. september kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til gudstjeneste. Denne søndagen innleder pastor Thorleif Bruseland en ny taleserie med temaet «La det være Jesus!» undertittel denne søndagen er Frihet. Det blir lovsang, søndagsskole, nattverd og kirkekaffe. Håper at vi sees!

Helgen 31. august til 2. september er det menighetsweekend på Lunden leir- og fritidssenter i Sokndal. Det blir derfor ikke gudstjeneste i Misjonskirken før søndag 9. september. For de som deltar på weekenden blir det Mestermøter, et møte med mesteren. Vi ser frem til en spennende weekend!

Søndag 26. august kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til gudstjeneste med temaet «Menneske – Du er høy elsket og verdsatt av Gud!» Det blir lovsang, barnevelsignelse, søndagsskole, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen.

Søndag 19. august kl 11.00: Gudstjeneste. Misjonskirken ønsker velkommen til samlingsfest. Det blir en gudstjeneste for alle generasjoner med andakt, sang, lovsang, konkurranse, lek og moro. Etter gudstjenesten blir det salg av enkelt varm mat. Alle er hjertelig velkommen.

Søndag 12. August Kl 19.00 inviterer Misjonskirekn til året siste «Sommerkveld i Misjonskirken». Pastor Thomas Aas Pedersen har andakten, videre blir det lovsang, vitnesbyrd, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen.

Velkommen til Sommerkveld i Misjonskirken Bryne Søndag 5.august kl 19.00 med Njål og Mari Haugland.»

Søndag 1. juli kl 19.00: Misjonskirken ønsker velkommen til «Sommerkveld i Misjonskirken». Det blir andakt ved pastor Thorleif Bruseland, lovsang, bønn, vitnesbyrd og en enkel kirkekaffe. Alle er hjertelig velkommen.

Søndag 24. juni kl 19.00 inviterer Misjonskirken til «Sommerkveld i Misjonskirken». Pastor Thomas Aas Pedersen taler, det blir lovsang og tid til fellesskap. Enkel kirkekaffe. Alle er hjertelig velkommen!

Søndag 17. juni er vi klar for sommerfesten 2018. Denne markeres med gudstjeneste for alle generasjoner i Misjonskirken kl 11.00. Etter gudstjenesten blir det salg av hamburgere, det blir lek og aktiviteter. Alle er hjertelig velkommen!

Velkommen til Gudstjeneste søndag 10.juni kl 11. Steve Game vil tale om Nåde og når livet går i stykker. Vi får lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og tid til fellesskap. Du er hjertelig velkommen!

Hjertelig Velkommen til Gudstjeneste søndag 3.juni kl 11. Pastor Thorleif Bruseland taler om Tilgivelse og når livet går i stykker. Vi får være med i lovsang og nattverd, og det blir søndagsskole for barna. Etter Gudstjenesten blir det kirkekaffe og tid til fellesskap. Du er velkommen!

Søndag kl 11.00 er det felles gudstjeneste på torvet. Vi deltar i fellesgudstjenesten på Jærdagen. Det blir tale ved pastor Thomas Aas Pedersen, sang ved Lye Barnegospel, felles lovsangsteam, kirkekaffe med bakst og saft. Alle er hjertelig velkommen.

Velkommen til Pinse i Misjonskirken lørdag 19. mai kl 19.00 og søndag 20. mai kl 11.00. Taler denne helgen blir Truls Åkerlund, som blant annet er forfatter av bøkene «Gud i kirkeasyl» og «Feil fortelling fortalt». Sett av pinsedagene og få dette med deg! Alle er hjertelig velkommen!