3. Påskedag kl 19:30 ønsker Touchpoint velkommen til påskespesial. En gudstjeneste hvor alle ønskes velkommen til en vandring gjennom påskens budskap. – Musikalsk, i skriftlesning og andakt. Leif Roger Helmersen står for det musikalske, Thomas Aas Pedersen har andakten. Kafe med mye godt etter møte. Velkommen, alle mann alle!

1. Påskedag kl 11.00 Påske i Misjonskirken – Påskedagsgudstjeneste for alle generasjoner. Det blir lovsang, andakt, konkurranse, kirkekaffe og fellesskap. Alle er hjertelig velkommen!

Skjærtorsdag kl 18:00 Påske i Misjonskirken – Kveldsmat med nattverdsfeiring. Det blir tekstlesning, lovsang, andakt og konkurranse. Ta gjerne med påsmurte brødskiver eller rundstykker til felles bord. Alle er hjertelig velkommen

Menighetsweekend 2019! Vi planlegger menighetsweekend i Sarons Dal dette året. Nærmere bestemt 6. – 8. september. Sett av dagene allerede nå! Dette tror vi blir kjempebra! Mer info kommer senere.

Velkommen til Palmesøndagsgudstjeneste 14. april kl 11. Det blir dramastykke av barna, lovsang med store og små, andakt og kirkekaffe med tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen!

Velkommen til Førpåskegudstjeneste søndag 7.april kl 11. Det blir barnekirke, lovsang, tale ved pastor Thomas Aas Pedersen og kirkekaffe med tid til fellesskap. Hjertelig velkommen!

Søndag31. mars kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til den siste gudstjenesten i taleserien «Tid for hjem». Denne søndagen handler det om stua, skjermtid og fellesskap. Det blir lovsang, barnekirke, kirkekaffe og tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen!

Søndag 24. mars kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til taleserien «Tid for hjem» med temaet soverommet – intimitet og nærhet. Det blir lovsang, barnekirke, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Velkommen til en spennende gudstjeneste!

Lørdag 6. april kl 18.00 er vi igjen igang med den tradisjonsrike Colobiafesten. Denne gangen får vi besøk av misjonær Mona Indrøy Risanger, som har andakten og forteller fra arbeidet. Det blir visning av film, servering av deilig middag, kaffe og god tid til drøs og hygge. Prisen for festen er kr 400,- pr voksen…

Søndag 17. mars kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til gudstjeneste med temaet «relasjoner» under taleserien «Tid for hjem». Det blir lovsang, barnekirke, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen!

Velkommen til Årsmøte i Misjonskirken Bryne onsdag 20. mars kl 19:30. Foruten årsmøtesaker blir det også medlemsopptakelse. Møtet er åpent for alle, men bare medlemmer har stemmerett. Årsmøtepapirer er utsendt på e-post til medlemmer, men finnes også i inngangspartiet til Misjonskirken.

Søndag 10. mars kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til Mestermøte, en gudstjeneste for alle generasjoner. Det blir andakt ved barne- og familiearbeider Claudia Osorio Gonzalez, konkurranse, lovsang, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen!

Torsdag 7. mars kl 19.00 ønsker Misjonskirken velkommen til et inspirerende kveldsmøte med fokus på Israel. Assisterende generalsekretær i Israelsmisjonen Vegard Soltveit besøker Misjonskirken denne kvelden, og det er han som taler og underviser. Det blir lovsang, enkel bevertning og tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen.

Søndag 3. mars kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til gudstjeneste. Pastor Thomas Aas Pedersen avslutter taleserien Håp med temaet «Håp for evigheten». Det blir lovsang, nattverd, søndagsskole, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen!

Søndag 24. februar kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til gudstjeneste med temaet «Håp for mennesket». Taler denne søndagen er Steve Game, det blir lovsang, dåp, vinterkos for barna, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen.

Velkommen til Gudstjeneste Søndag 17.februar kl 11. Det blir lovsang, søndagsskole og pastor Thorleif Bruseland starter ny taleserie «Håp: for hverdagen». Til slutt blir det kirkekaffe og tid til godt fellesskap. Du er hjertelig velkommen!

Velkommen til «Mestermøte» Søndag 10.februar kl 11. For hvem? Alle generasjoner Hva skjer? Lovsang, konkurranse og andakt. Til slutt: kirkekaffe og godt fellesskap. Du er hjertelig velkommen! 😃

Velkommen til Gudstjeneste søndag 3. Februar kl 11. Vi får lovsang, søndagsskole, pastor Thomas Aas Pedersen taler om «Vil Gud få slippe til når jeg trenger mot?» og det blir kirkekaffe og tid til fellesskap. Du er Hjertelig velkommen!

Velkommen til Gudstjeneste søndag 27. januar kl 11. Vi får lovsang og søndagsskole, Pastor Thomas Aas Pedersen taler om «Vil Gud få slippe til når jeg trenger å gjøre en satsing?», kirkekaffe og tid til fellesskap. Du er hjertelig velkommen!

Velkommen til Gudstjeneste søndag 20. januar kl 11. Det blir lovsang og søndagsskole, Pastor Thorleif Bruseland taler videre i serien «Vil Gud få slippe til når jeg trenger helbredelse?» og det blir kirkekaffe og tid til fellesskap. Du er hjertelig velkommen!