Velkommen til Gudstjeneste Søndag 17.februar kl 11. Det blir lovsang, søndagsskole og pastor Thorleif Bruseland starter ny taleserie «Håp: for hverdagen». Til slutt blir det kirkekaffe og tid til godt fellesskap. Du er hjertelig velkommen!

Velkommen til «Mestermøte» Søndag 10.februar kl 11. For hvem? Alle generasjoner Hva skjer? Lovsang, konkurranse og andakt. Til slutt: kirkekaffe og godt fellesskap. Du er hjertelig velkommen! 😃

Velkommen til Gudstjeneste søndag 3. Februar kl 11. Vi får lovsang, søndagsskole, pastor Thomas Aas Pedersen taler om «Vil Gud få slippe til når jeg trenger mot?» og det blir kirkekaffe og tid til fellesskap. Du er Hjertelig velkommen!

Velkommen til Gudstjeneste søndag 27. januar kl 11. Vi får lovsang og søndagsskole, Pastor Thomas Aas Pedersen taler om «Vil Gud få slippe til når jeg trenger å gjøre en satsing?», kirkekaffe og tid til fellesskap. Du er hjertelig velkommen!

Velkommen til Gudstjeneste søndag 20. januar kl 11. Det blir lovsang og søndagsskole, Pastor Thorleif Bruseland taler videre i serien «Vil Gud få slippe til når jeg trenger helbredelse?» og det blir kirkekaffe og tid til fellesskap. Du er hjertelig velkommen!

Søndag 13 januar kl 11.00 har Misjonskirken har gleden av å invitere til gudstjeneste med temaet «Vil Gud få slippe til når jeg føler meg forlatt?» Pastor Thorleif Bruseland taler, det blir lovsang, søndagsskole, nattverd, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen.

Søndag 6. januar kl 11.00 har Misjonskirken har gleden av å ønske velkommne til gudstjeneste med temaet «Vil Gud får slippe til når jeg trenger visdom?» Det er pastor Thomas Aas Pedersen som taler. Det blir lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen.

I Januar begynner en spennende taleserie i Misjonskirken Bryne. «Vil Gud få slippe til…» – Når jeg trenger visdom? I livet har vi mange utfordringer, og da er spørsmålet om Gud vil få slippe til? 6. januar begynner vi altså med «Visdom». Du er velkommen til gudstjeneste hver søndag kl 11.00 i Misjonskirken, og inviter…

Julaften kl 15.30 er det Julaftensgudstjeneste i Misjonskirken. Dette bli siste samling med Jul i Misjonskirken for i år. Temaet på julaften er «Himmel har møtt Jord»! Pastor Thorleif Bruseland deltar og det blir flott sang og musikk. Alle er hjertelig velkommen!

Søndag 23 desember kl 11.00 har Misjonskirken Bryne felles gudstjeneste med menighetsplantingen Varhaug Misjonskirke i Lensmannsløa på Varhaug.Det blir en ny samling for alle generasjoner under vignetten «Jul i Misjonskirken» med temaet «Himmel møter Jord». Det blir andakt, flotte musikalske innslag, konkurranse og spennende ting som skjer. Etter gudstjenesten er det gratis kirkekaffe. Alle er…

Søndag 16. desember kl 11.00 har Misjonskirken gleden av å invitere til en ny adventssamling med Jul i Misjonskirken og temaet «Himmel møter Jord». Det blir musikalske godbiter, lovsang, andakt av Ellen Merethe Drønen og andre spennende innslag. Det blir gratis kirkekaffe og alle er hjertelig velkommen!

Søndag 9. desember kl 11.00 fortsetter Jul i Misjonskirken med temaet «Himmel møter Jord!» Det blir også denne søndagen flotte musikalske innslag av dyktige sangere og musikere. Misjonskirkens dansegruppe deltar, det blir andakt og mye flott som skjer. Gratis kirkekaffe! Alle er hjertelig velkommen!

Søndag 2. desember kl 11.00 har Misjonskirken gleden av å ønske velkommen til adventsfeiring for hele familien. Årets «Jul i Misjonskirken» har fått temaet «Himmel møter Jord». Det blir flotte musikalske innslag av dyktige sangere og musikere, barnekoret KorBra skal synge, det blir andakt og mye kjekt som skjer. Gratis kirkekaffe og salg av risgrøt….

Søndag 25. november kl 11.00 har Misjonskirken gleden av å ønske velkommen til gudstjeneste med temaet: «Det går an å bli kvitt det – Sjalusi». Det blir lovsang, dåp, søndagsskole, tale, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Det vil i forbindelse med gudstjenesten bli en markering av at Magnar Helland avslutter sin tjeneste i Misjonskirken…

Søndag 18. november kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til gudstjeneste med temaet «Det går an å bli kvitt det: -Egoisme». Det blir tale av pastor Thorleif Bruseland, lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen.

Søndag 11. november kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til gudstjeneste med temaet «Det går an å bli kvitt det: – Fordømmelse!» Det blir dåp, lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Håper at vi sees!

Velkommen til Gudstjeneste i Misjonskirken Bryne søndag 4.november kl 11. Steve Game starter taleserien «Det går an å bli kvitt det» med dagens tema «Løgn». Det blir lovsang, søndagsskole og kirkekaffe. Du er hjertelig velkommen!

Søndag 28. oktober kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til spennende gudstjeneste med lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Tema for gudstjenesten er «Guds barns enhet og menneskers frelse». Pastor Thomas Aas Pedersen taler og det blir kollekt til Misjonskirkens nasjonale arbeid. Alle er hjertelig velkommen!

Søndag 21. november kl 11.00 Har Misjonskirken gleden av å ønske velkommen til Mestermøte, en gudstjeneste for alle generasjoner. Det bli konkurranse, sang, lovsang, andakt og kirkekaffe. Du er hjertelig velkommen!

Søndag 14. oktober kl 11.00: Misjonskirken ønsker velkommen til gudstjeneste med temaet «Lev raust». Pastor Thorleif Bruseland taler den andre og siste talen i denne taleserien. Det blir lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og god tid til felleskap. Alle er hjertelig velkommen.