Søndag 16. desember kl 11.00 har Misjonskirken gleden av å invitere til en ny adventssamling med Jul i Misjonskirken og temaet «Himmel møter Jord». Det blir musikalske godbiter, lovsang, andakt av Ellen Merethe Drønen og andre spennende innslag. Det blir gratis kirkekaffe og alle er hjertelig velkommen!

Søndag 9. desember kl 11.00 fortsetter Jul i Misjonskirken med temaet «Himmel møter Jord!» Det blir også denne søndagen flotte musikalske innslag av dyktige sangere og musikere. Misjonskirkens dansegruppe deltar, det blir andakt og mye flott som skjer. Gratis kirkekaffe! Alle er hjertelig velkommen!

Søndag 2. desember kl 11.00 har Misjonskirken gleden av å ønske velkommen til adventsfeiring for hele familien. Årets «Jul i Misjonskirken» har fått temaet «Himmel møter Jord». Det blir flotte musikalske innslag av dyktige sangere og musikere, barnekoret KorBra skal synge, det blir andakt og mye kjekt som skjer. Gratis kirkekaffe og salg av risgrøt….

Søndag 25. november kl 11.00 har Misjonskirken gleden av å ønske velkommen til gudstjeneste med temaet: «Det går an å bli kvitt det – Sjalusi». Det blir lovsang, dåp, søndagsskole, tale, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Det vil i forbindelse med gudstjenesten bli en markering av at Magnar Helland avslutter sin tjeneste i Misjonskirken…

Søndag 18. november kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til gudstjeneste med temaet «Det går an å bli kvitt det: -Egoisme». Det blir tale av pastor Thorleif Bruseland, lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen.

Søndag 11. november kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til gudstjeneste med temaet «Det går an å bli kvitt det: – Fordømmelse!» Det blir dåp, lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Håper at vi sees!

Velkommen til Gudstjeneste i Misjonskirken Bryne søndag 4.november kl 11. Steve Game starter taleserien «Det går an å bli kvitt det» med dagens tema «Løgn». Det blir lovsang, søndagsskole og kirkekaffe. Du er hjertelig velkommen!

Søndag 28. oktober kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til spennende gudstjeneste med lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Tema for gudstjenesten er «Guds barns enhet og menneskers frelse». Pastor Thomas Aas Pedersen taler og det blir kollekt til Misjonskirkens nasjonale arbeid. Alle er hjertelig velkommen!

Søndag 21. november kl 11.00 Har Misjonskirken gleden av å ønske velkommen til Mestermøte, en gudstjeneste for alle generasjoner. Det bli konkurranse, sang, lovsang, andakt og kirkekaffe. Du er hjertelig velkommen!

Søndag 14. oktober kl 11.00: Misjonskirken ønsker velkommen til gudstjeneste med temaet «Lev raust». Pastor Thorleif Bruseland taler den andre og siste talen i denne taleserien. Det blir lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og god tid til felleskap. Alle er hjertelig velkommen.

Søndag 7. oktober kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til gudstjeneste med temaet «Lav raust». Pastor Thomas Aas Pedersen taler. Det blir lovsang, nattverd, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Vi viser en film for barna i forbindelse med talen. Alle er hjertelig velkommen!

Magnar Helland har sagt opp sin stilling i Misjonskirken Bryne. – Han blir pastor i Bedehuskirken på Bryne. Bedehuskirken får en flott pastor og vi anbefaler Magnar til tjeneste. For oss i Misjonskirken mister vi en dyktig medarbeider, som vi gjerne skulle hatt med oss videre. Vi har vært velsignet med å ha Magnar og…

Søndag 30 september kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til «Mestermøte» – en gudstjeneste for alle generasjoner. X-Mission og dansegruppen deltar fra menighetens barne- og betweensarbeid. Det blir lovsang, andakt, film og konkurranse. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe og salg av pølser i brød. Temaet denne søndagen er «Grunnfjell – La det være Jesus!» Alle er…

Søndag 23. september kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til gudstjeneste med temaet: «Uendelig kjærlighet – La det være Jesus!» Pastor Thorleif Bruseland taler, det blir lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen!

Søndag 16. september kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til gudstjeneste med temaet «La det være Jesus: Fred» Pastor Thomas Aas Pedersen taler, det blir lovsang, søndagsskole, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen

Søndag 9. september kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til gudstjeneste. Denne søndagen innleder pastor Thorleif Bruseland en ny taleserie med temaet «La det være Jesus!» undertittel denne søndagen er Frihet. Det blir lovsang, søndagsskole, nattverd og kirkekaffe. Håper at vi sees!

Helgen 31. august til 2. september er det menighetsweekend på Lunden leir- og fritidssenter i Sokndal. Det blir derfor ikke gudstjeneste i Misjonskirken før søndag 9. september. For de som deltar på weekenden blir det Mestermøter, et møte med mesteren. Vi ser frem til en spennende weekend!

Søndag 26. august kl 11.00 ønsker Misjonskirken velkommen til gudstjeneste med temaet «Menneske – Du er høy elsket og verdsatt av Gud!» Det blir lovsang, barnevelsignelse, søndagsskole, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen.

Søndag 19. august kl 11.00: Gudstjeneste. Misjonskirken ønsker velkommen til samlingsfest. Det blir en gudstjeneste for alle generasjoner med andakt, sang, lovsang, konkurranse, lek og moro. Etter gudstjenesten blir det salg av enkelt varm mat. Alle er hjertelig velkommen.

Søndag 12. August Kl 19.00 inviterer Misjonskirekn til året siste «Sommerkveld i Misjonskirken». Pastor Thomas Aas Pedersen har andakten, videre blir det lovsang, vitnesbyrd, kirkekaffe og god tid til fellesskap. Alle er hjertelig velkommen.