Smågrupper

Det generelle smågruppearbeidet

Smågrupper er samlinger der vi har sosialt fellesskap, knytter vennskap og får god kristen undervisning. Misjonskirken her flere smågrupper bestående av opp til 4-12 deltakere i hver gruppe. Har du spørsmål om smågrupper eller ønsker å bli med i en smågruppe tar du kontakt med Pastor André Tjersland koordinator for smågruppearbeidet.

Husgruppe for menn:

Åpen husgruppe for menn er en gruppe hvor menn kommer sammen for å lese bibelen sammen, dele tro og ha sosialt fellesskap. Gruppen samles fast tredje onsdag i måneden. Gruppen er åpen, og det betyr at her trenger du ikke å melde deg på. Her kan du bare dukke opp. Du er hjertelig velkommen!

Misjonsforeningen:

Misjonsforeningen samles en mandag i måneden og er en kvinneforening. Alle kvinner er velkommen til samling med fokus på misjon. Gruppen samler inn penger til misjonsprosjekter og har sosialt samvær med kaffe og kaker.

Som smågruppe samles også misjonsforeningen til bibel, bønn og andaktsord.

Kontakt:

André Tjersland, Pastor